.Software

Label Solutions is leverancier van een aantal standaard softwarepakketten op gebied van het ontwerpen van labels. BarTender is de ideale applicatie als het gaat om het ontwerpen en afdrukken van labels, barcodes, kaarten en RFID-tags.
Labelstar Office heeft dezelfde functionaliteiten, maar wordt gebruikt in combinatie met een Carl Valentin printer.

Het kan echter zijn dat een standaard labelsoftwarepakket niet aan uw eisen voldoet. Label Solutions heeft een eigen ontwikkelde applicatie; Stocktouch. Dit is de schakel tussen uw ERP productiesysteem en uw etiketteerlijn of labelprinter. Heeft u echter een specifieke vraag voor een applicatie voor een mobiele oplossing? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Label Solutions is leverancier van diverse softwarepakketten om etiket teksten te ontwerpen en te printen.
De belangrijkste zijn Bartender en Labelstar office. Daarnaast kunnen wij uiteraard ons in eigen huis ontwikkeld software pakket Labeltouch Pro leveren.

Naast de etiketteer software hebben we ook het in eigen huis ontwikkelde WMS systeem Stocktouch. Zeer goed in te zetten voor uw voorraad beheer. Van inkopen van grondstoffen via goederenontvangst, voorraad locatie beheer, productie afdelingen beheer tot verzend module.