.Etiketteer software

Label Solutions is leverancier van een aantal standaard softwarepakketten op gebied van het ontwerpen van labels. BarTender is de ideale applicatie als het gaat om het ontwerpen en afdrukken van labels, barcodes, kaarten en RFID-tags. Labelstar Office heeft dezelfde functionaliteiten, maar wordt gebruikt in combinatie met een Carl Valentin printer.

Etiketteer software

Het kan echter zijn dat een standaard labelsoftwarpakket niet aan uw eisen voldoet. Label Solutions heeft een eigen ontwikkelde applicatie; LabelTouch Pro. Dit is de schakel tussen uw ERP productiesysteem en uw etiketteerlijn of labelprinter. Heeft u echter een specifieke vraag voor een applicatie voor een mobiele oplossing? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Etiketteer software

.LabelTouch

Een standaard labelsoftware voldoet vaak niet aan alle eisen van moderne productiebedrijven. Er is behoefte aan oplossingen die voor het productiepersoneel zeer eenvoudig te bedienen zijn, maar ook voorzien in krachtige mogelijkheden zoals automatische THT berekening, centraal beheer van labels en integratie in bestaande systemen.

LabelTouch Pro is de schakel tussen uw ERP productiesysteem en uw etiketteerlijn of labelprinter. Via een geavanceerde label /rapport generator kan het label ontworpen worden. Het label kan bestaan uit tekst, gekoppelde velden, afbeeldingen en barcodes. Maar ook formules of berekeningen kunnen in de lay-out verwerkt worden. Vervolgens kan een lay-out gekoppeld worden aan een of meerdere artikelen of andere data objecten.

Via één of meerdere touchscreens kunnen de labels opgeroepen en afgedrukt worden. De applicatie bestaat uit een office gedeelte waarin alles ingevoerd, beheert en afgedrukt kan worden en een of meerdere touchscreens die in productie omgevingen geplaatst worden. Via de Wizard zijn er talloze mogelijkheden om data uit andere systemen in te lezen en terug te schrijven. Er zijn reeds koppelingen met LabelTouch Pro gerealiseerd voor onder andere, Accountview, Afas, Exact Globe, Exact Online, Navision, SAP, Snelstart en Unit 4.

Daarnaast kan Labeltouch Pro ingezet worden voor de integratie van randapparatuur zoals barcodescanners, weegschalen en bijvoorbeeld etiketterlijnen. Optioneel is zelf een digitale IO unit waarmee u zelf uw besturing aan Labeltouch Pro kunt koppelen.

.BarTender

Door hun veelzijdigheid en de beschikbaarheid van vele soorten labels, zijn onze desktop labelprinters in vele markten het ideale hulpmiddel. Denk hierbij aan: BarTender is een toonaangevende ontwerp- en afdruksoftware voor labels, barcodes, kaarten en RFID-tags. BarTender kan losstaand werken of geïntegreerd worden in praktisch elk ander programma. Het is de perfecte oplossing voor iedere afdruk- of markeertoepassing. Het biedt onder andere de volgende functionaliteiten; etiketten afdrukken en toepassen, directe markering op onderdelen en verpakking, de codering van smartkaarten, de productie van borden en veel meer. BarTender heeft voor iedere behoefte en budget wat wils. BarTender is beschikbaar in 4 varianten:

BarTender Basic

 • Eenvoudig labels ontwerpen
 • Geen toegang tot database
 • Licentie per P

BarTender Professional

 • Toegang tot netwerkdatabases, spreadsheets en tekstbestanden
 • RFID- etiketten coderen
 • Licentie per PC 

BarTender Automation

 • Breed scala aan geavanceerde labelontwerpfuncties
 • Automatisch afdrukken vanuit elk besturingssysteem
 • Licentie per printer

BarTender Enterprise Automation

 • Alle faciliteiten uit BarTender Automation
 • Gecentraliseerd systeembeheer en printen
 • Licentie per printer

BarTender

Wilt u een van bovenstaande BarTender licenties aanvragen? Neem dan contact met ons op. Twijfelt u nog? Probeer dan BarTender gedurende 30 dagen gratis! U kunt de applicatie downloaden via onderstaande link.

.Labelstar Office

Labelstar Office is een door Carl Valentin GmbH ontwikkelde software voor grafisch etikettenontwerp. Labelstar Office is de optimale aanvulling op uw Valentin labelprinter. Door de exacte WYSIWYG weergave kunt u uw labels gemakkelijk op uw beeldscherm ontwerpen.

Met de Windows look and feel interface is de applicatie gebruiksvriendelijk. Door de modulaire opbouw (lite, basic, professional) kan Labelstar Office individueel worden aangepast aan uw behoeften. Reeds met de basisversie staan alle mogelijkheden voor labelontwerp open. Labelstar Office ondersteunt TrueType en OpenType-lettertypen, evenals ingebouwde printer lettertypen. En er zijn import mogelijkheden voor de meest gangbare raster en vector grafische formaten beschikbaar.

Labelstar Office is in de volgende talen beschikbaar: Deens, Duits, Engels, Fins, Frans, Italiaans, Nederlands, Pools, Portugees, Russisch, Spaans, Tsjechisch, Turks. Daarnaast ondersteund Labelstar Office de volgende barcodes: Codabar, Code 128A, 128B Code, Code : 2/5 interleaved, Code 39, Code 39 uitgebreid, Code 93, DataMatrix, GS1 – 128 ( EAN 128 ), EAN 13, EAN 8, EAN ADD ON, identificatiecode en hoofdcode van de Deutsche Post AG, ITF 14, ITF 16, MaxiCode, PDF 417, Pharmacodes, PZN code, QR Code, RSS- code, UPC A, UPC E.

Wizards bieden een optimale ondersteuning van complexe taken, zoals het maken van een EAN 128 barcode. Dankzij een grote hoeveelheid variabelen is het maken van etiketten zeer flexibel. 

Meer informatie over de uitgebreide mogelijkheden van Labelstart Office treft u hier aan. Wilt u een licentie aanschaffen? Neem dan contact met ons op. Vervolgens kunt u via onderstaande link Labelstar direct downloaden.