.Etiketteer software

Label Solutions is leverancier van een aantal standaard etiketteer software pakketten op gebied van het ontwerpen van labels. BarTender is de ideale applicatie als het gaat om het ontwerpen en afdrukken van labels, barcodes, kaarten en RFID-tags. Labelstar Office heeft dezelfde functionaliteiten, maar wordt gebruikt in combinatie met een Carl Valentin printer

Etiketteer software

Het kan echter zijn dat een standaard labelsoftwarpakket niet aan uw eisen voldoet. Wij hebben daarom een eigen ontwikkelde applicatie; LabelTouch Pro. Dit is de schakel tussen uw ERP productiesysteem en uw etiketteerlijn of labelprinter. Heeft u echter een specifieke vraag voor een applicatie voor een mobiele oplossing? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. 

Etiketteer software

.LabelTouch

Een standaard etiketteer software voldoet vaak niet aan alle eisen van moderne productiebedrijven. Er is behoefte aan oplossingen die voor het productiepersoneel zeer eenvoudig te bedienen zijn, maar ook voorzien in krachtige mogelijkheden zoals automatische THT berekening, centraal beheer van labels en integratie in bestaande systemen.

LabelTouch Pro is de schakel tussen uw ERP productiesysteem en uw etiketteerlijn of labelprinter. Via een geavanceerde label /rapport generator kan het label ontworpen worden. Het label kan bestaan uit tekst, gekoppelde velden, afbeeldingen en barcodes. Maar ook formules of berekeningen kunnen in de lay-out verwerkt worden. Vervolgens kan een lay-out gekoppeld worden aan een of meerdere artikelen of andere data objecten.

Via één of meerdere touchscreens kunnen de labels opgeroepen en afgedrukt worden. De applicatie bestaat uit een office gedeelte waarin alles ingevoerd, beheert en afgedrukt kan worden en een of meerdere touchscreens die in productie omgevingen geplaatst worden. Via de Wizard zijn er talloze mogelijkheden om data uit andere systemen in te lezen en terug te schrijven. Er zijn reeds koppelingen met LabelTouch Pro gerealiseerd voor onder andere, Accountview, Afas, Exact Globe, Exact Online, Navision, SAP, Snelstart en Unit 4.

Daarnaast kan Labeltouch Pro ingezet worden voor de integratie van randapparatuur zoals barcodescanners, weegschalen en bijvoorbeeld etiketteerlijnen. Optioneel is zelf een digitale IO unit waarmee u zelf uw besturing aan Labeltouch Pro kunt koppelen.

.BarTender

BarTender is toonaangevende etiketteer software voor het printen van labels, barcodes, kaarten en RFID-tags. BarTender kan stand-alone werken of geïntegreerd worden in praktisch elk ander programma en is daarmee de perfecte oplossing voor iedere afdruk- of markeertoepassing.

Afhankelijk van de gekozen editie kun je met BarTender een eenvoudig etiket met enkele tekstvelden, barcodes en afbeeldingen printen. Ook is het mogelijk om BarTender te integreren in het proces en automatisch alle informatie vanuit uw eigen systeem te kunnen printen. BarTender heeft voor iedere behoefte en budget het juiste pakket.

Je schaft éénmalig de juiste editie aan waar meerdere gebruikers mee kunnen werken en daarbij per printer die wordt aangestuurd een eigen licentie. Het aantal printers kan binnen de licentie worden uitgebreid en natuurlijk is het ook mogelijk om een upgrade uit te voeren naar een uitgebreidere editie. De eerste aanschaf is inclusief een Software Maintenance Agreement (SMA) voor één jaar waarmee onder andere iedere (betaalde en gratis) update naar een nieuwere versie kan worden uitgevoerd. De SMA kan vrijblijvend worden verlengd om verzekerd te blijven van ondersteuning en de mogelijkheid te houden om met de meest actuele versie te kunnen werken. De volgende vier BarTender edities zijn beschikbaar:

BarTender Starter

 • Eenvoudig labels ontwerpen
 • Mogelijkheid tot het koppelen met een eenvoudige database
 • Eenvoudige serialisatie
 • Maximaal drie printers per licentie mogelijk

BarTender Professional

 • Uitgebreide database functies
 • Uitgebreide serialisatie
 • Data-entry forms
 • RFID- etiketten coderen

BarTender Automation

 • Meerdere applicaties voor integreren en automatiseren binnen processen
 • Premium Maintenance and Support beschikbaar voor 24/7 live support 

BarTender Enterprise

 • Alle applicaties beschikbaar voor integratie, automatisering, beheer, beveiliging en feedback

  BarTender

Wilt u een van bovenstaande BarTender licenties aanvragen? Neem dan contact met ons op. Twijfelt u nog? Probeer dan BarTender gedurende 30 dagen gratis! U kunt de applicatie downloaden via onderstaande link.